FitKit Pixel

7 начини како да останете мотивирани да вежбате

Илјадници пати сте слушнале за корисните ефекти на вежбањето и знаете што треба да правите, но да се најде изговор е многу лесно. „Удобно ми е на каучот“, „Ја гледам омилената ТВ програма“, или „Изгледа денес ќе биде гужва на вежбање“. Познати ни се сите, па како да добиете (и да одржувате) мотивација за да […]

Повеќе

Те мрзи да се вратиш на вежбање? Ајде да го решиме ова

Дали некогаш ти се случило да се најдеш во ситуација кај што се двоумиш дали денес да одиш на вежбање или воошто да се вратиш на вежбање, а не постои некоја голема причина? Една од работите што на секој од нас ни сметаат е феноменот “тргни застани”. Еве на пример замислете да одите до најблискиот […]

Повеќе