Вежбамоддома

5 лесни вежби што може да ги правиш за време на паузата за ручек

Photo credits: @austindistel Ако често се наоѓаш во ситуација кога по ручек не можеш да работиш со истиот фокус, енергија и елан како пред оброкот,

5 лесни вежби што може да ги правиш за време на паузата за ручек Повеќе

Сања од Сонриса: Еден час вежбање во денот (макар и онлајн) те прави посреќен!

Онлајн часови по салса, регетон, зумба е начинот на кој што Сања Матеева од танцовиот клуб Сонриса веќе месец дена ги одржува своите вежбачи во

Сања од Сонриса: Еден час вежбање во денот (макар и онлајн) те прави посреќен! Повеќе

Марија и Јелена од Pilates Point: Предноста на онлајн вежбањето е што немаш простор за изговори!

Енергичните Марија и Јелена од Pilates Point студиото веќе месец дена организираат онлајн тренинзи по активен пилатес. Часовите ги одржуваат преку YouТube платформата како најпристапна,

Марија и Јелена од Pilates Point: Предноста на онлајн вежбањето е што немаш простор за изговори! Повеќе

Ивана од PowerHouse Pilates: Без разлика од каде тренираш, целта на вежбањето е иста!

-Tреба да си креативен и да го задржиш темпото и квалитетот на тренинзите без користење на реквизитите што се користат во сала, вели Ивана Каратукова,

Ивана од PowerHouse Pilates: Без разлика од каде тренираш, целта на вежбањето е иста! Повеќе

Елисавета од Битола: Не е важно од каде ќе вежбаш, туку квалитетот на тренингот!

Незапирлива и секогаш подготвена за акција — запознај ја Елисавета Димовска, фитнес инструктор во битолскиот Universal O2 Fitness Center. Со онлајн Crossfit и високо интензивни (HIIT) тренинзи

Елисавета од Битола: Не е важно од каде ќе вежбаш, туку квалитетот на тренингот! Повеќе

Како да останеш фит кога центрите за вежбање не се опција?

JESHOOTS.COM@jeshoots Кога вежбањето во некој од фитнес центрите не е опција, не значи дека треба да седиш дома и да елиминираш секаква физичка активност затоа

Како да останеш фит кога центрите за вежбање не се опција? Повеќе