5 реквизити што ќе го претворат твојот дом во фитнес центар

Photo credits: https://gadgets-reviews.com/ Познато ли ти е онаа чувство кога ти се вежба, ама некако те мрзи да го вклучиш компјутерот за да гледаш видеа

5 реквизити што ќе го претворат твојот дом во фитнес центар Read more

Емилија Попјордановска — личен тренер кај тебе дома

Уште од најрана возраст Еми е заљубена во практикување на спорт и нејзиниот ден не може да се замисли без активност. Почетоците се со пливање,

Емилија Попјордановска — личен тренер кај тебе дома Read more

5 лесни вежби што може да ги правиш за време на паузата за ручек

Photo credits: @austindistel Ако често се наоѓаш во ситуација кога по ручек не можеш да работиш со истиот фокус, енергија и елан како пред оброкот,

5 лесни вежби што може да ги правиш за време на паузата за ручек Read more

Сања од Сонриса: Еден час вежбање во денот (макар и онлајн) те прави посреќен!

Онлајн часови по салса, регетон, зумба е начинот на кој што Сања Матеева од танцовиот клуб Сонриса веќе месец дена ги одржува своите вежбачи во

Сања од Сонриса: Еден час вежбање во денот (макар и онлајн) те прави посреќен! Read more

Марија и Јелена од Pilates Point: Предноста на онлајн вежбањето е што немаш простор за изговори!

Енергичните Марија и Јелена од Pilates Point студиото веќе месец дена организираат онлајн тренинзи по активен пилатес. Часовите ги одржуваат преку YouТube платформата како најпристапна,

Марија и Јелена од Pilates Point: Предноста на онлајн вежбањето е што немаш простор за изговори! Read more

Ивана од PowerHouse Pilates: Без разлика од каде тренираш, целта на вежбањето е иста!

-Tреба да си креативен и да го задржиш темпото и квалитетот на тренинзите без користење на реквизитите што се користат во сала, вели Ивана Каратукова,

Ивана од PowerHouse Pilates: Без разлика од каде тренираш, целта на вежбањето е иста! Read more

Ivana4Fitness — личен тренер кај тебе дома

Ивана Атанасовска е сертифициран фитнес нутриционист и тренер. Таа е сертифицирана од Меѓународната асоцијација за спортски науки и поседува сертификат за физиологија на вежбање од

Ivana4Fitness — личен тренер кај тебе дома Read more

Драгана Младеновска — личен тренер кај тебе дома

Драгана е сопственик и фитнес тренер на FITLIFE студио кое е специјализирано студио за Аеробик, Пилатес и Јога во Скопје. Има дипломирани и магистрирано на

Драгана Младеновска — личен тренер кај тебе дома Read more

Ѓорѓи Спасов — личен тренер кај тебе дома

Ѓорѓи Спасов (Џоле) е долгогодишен тренер и стручњак во областа на фитнесот и функционалниот тренинг со долгогодишно спортско искуство како активен спортист државен првак во

Ѓорѓи Спасов — личен тренер кај тебе дома Read more

Елисавета Димовска — личен тренер кај тебе дома

Eлисавета е нутриционист и во исто време фитнес тренер. Вежба повеќе од 6 години, а последниве 3 години работи како нутриционист и тренер, а исто

Елисавета Димовска — личен тренер кај тебе дома Read more

Мартин Реџепагиќ — личен тренер кај тебе дома

И покрај тоа што неговиот татко е професор на факултетот за физичка култура, тоа не беа и неговите стапки. Додека студирал архитектура ми се укажла

Мартин Реџепагиќ — личен тренер кај тебе дома Read more

Драгана Андреевска — личен тренер кај тебе дома

Драгана е основач на Фирс Фитнес — Кик-Фит клуб за жени. Фирс Фитнес се роди од потребата на група срамежливи девојки да имаат место каде што ќе

Драгана Андреевска — личен тренер кај тебе дома Read more

Марио Јовановски — личен тренер кај тебе дома

Кој вели дека одреден, мал сет на навики и избори, практикувани прекувремено не можат да сменат целосен курс на животот? Токму тоа го направија за

Марио Јовановски — личен тренер кај тебе дома Read more