Земи пријател на вежбање: 5 начини да убедиш некого да ти се придружи

Ако си дошол до оваа статија, тоа значи дека си свесен за важноста на вежбањето и знаеш дека треба да си физички активен. Но, сега

Земи пријател на вежбање: 5 начини да убедиш некого да ти се придружи Read more

Заглавен/а во мртва точка? 4 совети да ја освежиш твојата вежбачка рутина

Секој може да доживее вежбачко плато и секој може да излезе од него доколку си го слуша телото и доколку ги промени или интезивира фитнес

Заглавен/а во мртва точка? 4 совети да ја освежиш твојата вежбачка рутина Read more

И кожата има бенефити од твоето вежбање

Сите знаеме дека вежбањето има безброј бенефити па истото се случува и со нашата кожа — најголемиот орган на телото. Еве кои се клучните придобивки. Потете се

И кожата има бенефити од твоето вежбање Read more

Најчестите фитнес прашања и нивни одговори

Има нешто интересно во секој почеток на сезона. Многу од луѓето поставуваат најразлични фитнес цели и цели поврзани со навиките во исхраната, но затоа што

Најчестите фитнес прашања и нивни одговори Read more

Три чекори до посилна верзија од вас

Дали сте го слушнале следново? 🙂 1. редовно правете специфични вежби2. јадете урамнотежена исхрана со соодветно количество на протеини и микронутриени.3. испланирајте си денови за одмор

Три чекори до посилна верзија од вас Read more

7 начини како да останете мотивирани да вежбате

Илјадници пати сте слушнале за корисните ефекти на вежбањето и знаете што треба да правите, но да се најде изговор е многу лесно. „Удобно ми

7 начини како да останете мотивирани да вежбате Read more

Те мрзи да се вратиш на вежбање? Ајде да го решиме ова

Дали некогаш ти се случило да се најдеш во ситуација кај што се двоумиш дали денес да одиш на вежбање или воошто да се вратиш

Те мрзи да се вратиш на вежбање? Ајде да го решиме ова Read more

Вистината за активниот животен стил

Многу често кога луѓето ќе го слушнат зборот активен го поврзуваат со нешто тешко и страшно. Луѓето имаат слика дека активниот животен стил подразбира саати

Вистината за активниот животен стил Read more