Gym Time

Gym Time

Gym Time современ центар за фитнес и бодибилдинг каде што со современи справи и реквизити и стручна помош на професионални фитнес тренери ќе ја зголемиш […]

Gym Time Повеќе

Bodytech

BodyTech

BODYTEC студио за персонален тренинг засновано на ЕМС метод. Со внимателно дизајниран тренинг од само 20 минути, добиваш комплетен персонален тренинг за целото тело. Во

BodyTech Повеќе

FIT

Fitness club FIT

Fitness club FIT е фитнес центар каде што ќе ги најдете сите потребни фитнес справи и реквизити за да си го обликувате телото од соништата.

Fitness club FIT Повеќе

Fin Tech

Fit Tech Aerodrom

Fit Tech Aerodrom е специјализирано EMS студио што ја користи најсовремената опрема за EMS тренинзи со кои што со само 40 минути неделно можеш да

Fit Tech Aerodrom Повеќе

Synergy

Synergy Fitness Spa

Synergy Fitness & Spa е комплетно нов начин на сфаќање на физичката активност, релаксацијата и уживањето во Скопје. Центарот е опремен со најсовремени апарати и

Synergy Fitness Spa Повеќе

GetFit

GetFit

GetFit студио од Штип е едно од најфлексибилните центри во државата, бидејќи без разлика на ситуацијата, тие преземаат ризик и се адаптираат мошне успешно. Во

GetFit Повеќе

Yoga with Martina

Yoga with Martina

Yoga with Martina e уште еден доказ дека физичките активности надополнети со ментални, се одличен начин да постигнеш мир и хармонија особено кога си во

Yoga with Martina Повеќе

FitIn

Fit In

Студиото на FitIn го револуционираше начинот на вежбање во Кочани, покажувајќи колку е важно вежбањето и како тоа ќе ти ја зголеми самодовербата, ќе ти

Fit In Повеќе

Pulse Fit Spa

Pulse Fitness & Spa

Лоцирано во срцето на градот Струмица, Pulse Fitness & Spa ја крена фитнес културата во Струмица на сосема едно ново и повисоко ниво, а фитнесот

Pulse Fitness & Spa Повеќе

Fit Hub

Fit Hub

Под мотото Направи нешто за себе!, студиото на Fit Hub ги поместува стандардите за кросфит дисциплината. За разлика од класичен фитнес, кросфит тренинзите во Fit

Fit Hub Повеќе

My fitness club

My fitness club

My fitness club во Тетово е едно од водечките јога студија во градот. Овде можеш да пробаш голем број на иновативни јога практики и да

My fitness club Повеќе

Vibe and Flow

Vibe and Flow

Yoga Studio Vibe and Flow ќе ти овозможи едно уникатно искуство помагајќи ти да воспоставиш хармонија помеѓу умот и телото. Од јога часовите во Vibe

Vibe and Flow Повеќе

T-Yoga

T-Yoga

T-Yoga е едно од најиновативните јога студиа во Скопје предводено од Татијана Јанакиева, дологодишен јога инструктор. T-Yoga нуди внимателно дизајнирана програма за почетници и напредни

T-Yoga Повеќе

PulseFit training

PulseFit Training

PulseFit Training ги поместуваат стандардите за функционални тренинзи во Скопје. Тренинзите ги комбинираат сите елементи  – сила, кондиција, експлозивност, брзина и издржливост. Функционалниот тренинг во

PulseFit Training Повеќе

BODY & BEYOND

Body & Beyond

Студиото Body&Beyond е единствено студио во земјава каде што може да вежбаш STOTT PILATES Reformer, најцелисходен и најефикасен тренинг на денешницата. Станува збор за пилатес

Body & Beyond Повеќе

TITAN PRO

Titan Pro

Кик Бокс и Маи Таи клубот Titan Pro од Скопје покажа на дело дека еден фитнес клуб може успешно да се отвори и да функционира

Titan Pro Повеќе

EMS 20

EMS 20 Minutes

Ако постојано си во трка со времето, а сакаш да постигнеш брзи фитнес резултати, тренинзи со електро-мускулна стимулација (ЕМС) можеби се вистинското нешто за тебе.

EMS 20 Minutes Повеќе

Ортомедика

Ортомедика

ПЗУ Ортомедика е една од водечките приватни специјалистички ординации по ортопедија во земјава, што ги нуди следниве услуги: ✅ Oртопедски прегледи и консултации; ✅ Ултразвучни

Ортомедика Повеќе