Vlatko-Nikolovski

ФитКит Херој на Неделата: Влатко Николовски

Не може да си го замисли денот без добар тренинг во теретана, уживајќи во контракцијата на мускулите и чувството откако добро ќе се извежба. 🏋️ […]

ФитКит Херој на Неделата: Влатко Николовски Повеќе

ФитКит се закити со признание за финансиска стабилност и кредибилитет

Ја заокружуваме годинава со уште еден во низата успеси – сертификат А+ за бонитет како значајно признание за финансиската стабилност и кредибилитет на компанијата. 🎉

ФитКит се закити со признание за финансиска стабилност и кредибилитет Повеќе

Билјана-Најденовска

ФитКит Херој на Неделата: Билјана Најденовска

Динамична, полна со енергија и секогаш во потрага по адреналин. ⚡ Вежбањето ѝ помага да го подобри своето психо-физичко здравје за целосно да се посвети

ФитКит Херој на Неделата: Билјана Најденовска Повеќе

ecommerce

Како си поминавме на 6-тата регионална конференција за е-трговија?

Тимот на ФитКит апликацијата беше дел од 6-тата регионална конференција за е-трговија насловена како: Redefining E-Commerce: A(I) New Era, во организација на Асоцијација за е-трговија

Како си поминавме на 6-тата регионална конференција за е-трговија? Повеќе

Владимир-Дунгевски

Како да бидеш здрава и успешна компанија во чекор со времето?

Ако поминуваш 8 часа и повеќе дневно на своето работното место, сигурно многу ти влијае атмосферата што владее во твојот тим, меѓучовечките односи, мотивациите, фрустрациите

Како да бидеш здрава и успешна компанија во чекор со времето? Повеќе

Јасмина-Станковска

ФитКит Херој на Неделата: Јасмина Станковска

Обожава да трча и да искачува планински врвови како бесплатен начин за да го подобри своето физичко и психичко здравје. Често ја мотивира помислата дека

ФитКит Херој на Неделата: Јасмина Станковска Повеќе

blagica-bajikj

ФитКит Херој на Неделата: Благица Бајиќ

Тренинзите за издржливост ѝ се омилени, бидејќи на тој начин може да се тестира себеси колку има напреднато од претходниот тренинг. Ја инспирираат сите оние

ФитКит Херој на Неделата: Благица Бајиќ Повеќе