ecommerce

Како си поминавме на 6-тата регионална конференција за е-трговија?

Тимот на ФитКит апликацијата беше дел од 6-тата регионална конференција за е-трговија насловена како: Redefining E-Commerce: A(I) New Era, во организација на Асоцијација за е-трговија […]

Како си поминавме на 6-тата регионална конференција за е-трговија? Повеќе

Владимир-Дунгевски

Како да бидеш здрава и успешна компанија во чекор со времето?

Ако поминуваш 8 часа и повеќе дневно на своето работното место, сигурно многу ти влијае атмосферата што владее во твојот тим, меѓучовечките односи, мотивациите, фрустрациите

Како да бидеш здрава и успешна компанија во чекор со времето? Повеќе

Јасмина-Станковска

ФитКит Херој на Неделата: Јасмина Станковска

Обожава да трча и да искачува планински врвови како бесплатен начин за да го подобри своето физичко и психичко здравје. Често ја мотивира помислата дека

ФитКит Херој на Неделата: Јасмина Станковска Повеќе

blagica-bajikj

ФитКит Херој на Неделата: Благица Бајиќ

Тренинзите за издржливост ѝ се омилени, бидејќи на тој начин може да се тестира себеси колку има напреднато од претходниот тренинг. Ја инспирираат сите оние

ФитКит Херој на Неделата: Благица Бајиќ Повеќе

palestra-maticen-trener

Нова опција во фитнес центарот Палестра: 7 дена пробен период со матичен тренер и водени тренинзи

7 дена пробен период вежбање со матичен тренер и персонализирани водени тренинзи. Ова е новата опција што фитнес центарот Палестра им ја нуди на вежбачите

Нова опција во фитнес центарот Палестра: 7 дена пробен период со матичен тренер и водени тренинзи Повеќе

vladimir-jordanov

ФитКит Херој на Неделата: Владимир Јорданов

На потешкиот начин научил колку е важно да го негува своето физичко и ментално здравје, воведувајќи здрав и активен начин на живот. Запознајте го Владимир

ФитКит Херој на Неделата: Владимир Јорданов Повеќе

vezbanje-firma

Корпоративен фитнес: Tрошок или бенефит што ја зголемува продуктивноста кај вработените?

Колку често вашите вработени земаат слободен ден поради болест?  Колку често ви се пожалиле дека дошле на работа, иако не се чувствуваат добро? 🤒 Во

Корпоративен фитнес: Tрошок или бенефит што ја зголемува продуктивноста кај вработените? Повеќе

dimitar-radevski

ФитКит Херој на Неделата: Димитар Радевски

За него вежбањето претставува едноставна, бесплатна и научно докажана активност што води до животна трансформација и подобра верзија од нас којашто ќе изобилува со енергија,

ФитКит Херој на Неделата: Димитар Радевски Повеќе

vezbanje-spetemvri

10 начини како да се мотивираш да се вратиш на вежбање од септември

Септември е!  Твоите изговори дека летно време не се вежба, веќе паѓаат во вода. 😳 Ако правеше летна пауза од вежбање, овие начини ќе ти

10 начини како да се мотивираш да се вратиш на вежбање од септември Повеќе